Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ALMA DANZA

ALMA DANZA
σχολή χορού στον Κορυδαλλό


 

Οι Πανευρωπαϊκοί Πρωταθλήτες 2011 (Rising Stars E.S.S.D.A) & ιδρυτές της σχολής χορού ALMA DANZA, Βάλμης Διονύσης και Σούρδης Ιωάννης σας καλωσορίζουν. Μαζί μας το έμψυχο δυναμικό και οι συνεργάτες της σχολής μας, σε έναν χώρο με στυλ και φινέτσα, ειδικά διαμορφωμένο για εσάς, τους φίλους σας και όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν με τον χορό και την χορευτική γυμναστική.

Ανεξάρτητα με την χορευτική σας εμπειρία, την ηλικία και την φυσική σας κατάσταση, κοντά μας, θα διδαχτείτε από πιστοποιημένους καθηγητές χορού (μέσω παγκόσμιων φορέων χορού), όποιο είδος χορού επιθυμείτε και θα βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση και την προσωπικότητα σας. Δυναμώστε την αυτοπεποίθησή σας και ξεχάστε ό,τι σας απασχολεί, γεμίζοντας τον χρόνο σας δημιουργικά, διασκεδάζοντας και μαθαίνοντας. Τμήματα παιδικά και ενηλίκων σε όλα τα επίπεδα (αρχαρίων, μέσων, προχωρημένων), για εσάς που βλέπετε τον χορό ως τρόπο διασκέδασης και εκτόνωσης, αλλά και επαγγελματικά προγράμματα, για εσάς που ζητάτε κάτι παραπάνω, σας περιμένουν για να κάνουν την ζωή σας δημιουργική, ευχάριστη και χωρίς αγχος. Τα ζευγάρια και οι ομάδες της σχολής μας κατέχουν πολυάριθμους τίτλους από αγώνες, εντός και εκτός Ελλάδας.

Ελάτε λοιπόν κοντά μας, για να είστε πάντα οι καλύτεροι σε αυτό που κάνετε!

Μην ξεχνάτε….. ALMA σημαίνει ψυχή και DANZA σημαίνει χορός, σας καλούμε λοιπόν να χορέψετε μαζί μας, με όλη σας την ψυχή…..
 

Τμήματα :
• Junior (3,5 ετών – 6 ετών) • Παιδικά (7 ετών – 11 ετών) • Εφηβικά (12 ετών – 16 ετών • Ενηλίκων (17 ετών – 99 ετών) Αναλαμβάνουμε τη χορογραφία του γάμου σας, για την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ: • I.D.T.A (International Dance Teachers’ Association) • S.D.S (Spanish Dance Society) • Π.Σ.Χ.Α.Χ (Πανελλήνιος Σύλλογος Χοροδιδασκάλων & Αθλητών Χορού)